Notification

×

Iklan

Iklan

Lirik Lagu Daerah Jawa Barat - Cing Cangkeling

Sabtu, 12 September 2020 | September 12, 2020 WIB Last Updated 2020-09-12T06:42:46Z

Lirik Lagu Daerah Jawa Barat - Cing Cangkeling

ASK
Lirik Lagu Daerah Jawa Barat - Cing Cangkeling

Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten
Blos ka kolong bapak satar buleneng

Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten
Blos ka kolong bapak satar buleneng

Kleung dengklek buah kopi raranggeuyan
Keun anu dewek ulah pati diheureuyan
Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten
Blos kakolong bapak satar buleneng

Kleung dengklek buah kopi raranggeuyan
Keun anu dewek ulah pati diheureuyan
Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten
Blos kakolong bapak satar buleneng

Lirik Lagu Daerah Jawa Barat - Cing Cangkeling
#ASK

Artikel Pilihan

nasional

×
Berita Terbaru Update